Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, May 19, 2010

Planning Ke Bandung Tidak Menjadi

Assalamualaikum....




Semalam kalau krang tengok website Air Asia mmg krg rase nak booking je tiket....sbb murah yang amat sangat...tapi korang tahu ajelah klau harga murah nie sure ramai yang nak kan, smpai jammed....

Ktorang siap planning nak g Bandung next year bln 2....aku tak masuklah website dia sbb dah mber aku msukkan...lagi pun maleh nak menunggu...klau aku masuk lagi menambahkan jammed traffic website tue...

Harga yang drg offer RM25.00...dan ada tue RM0.00 harga tiket nye...mmg menggoda iman kan...tapi jenuhlah nak booking....dari pagi sebelum subuh pun belum tentu kot aku rase dapat...hehehe...

Air Asia nie krg th je lah lambat sikit mulelah harga dah naik....dgr mber aku cakap bulan 7 nanti ade lagi promosi Air Asia...so pe lagi get ready lah...



Free Signature Generator

6 comments:

maszmadi said...

hm, cm ader plan jerk nak jenjln pi obesea tp x pnah nak mnjadik..biler la yerk agaknyer leh dpt..?

~ain said...

ain bukak malam tadi pun jammed. terus macam malas ... grrr...

Zura said...

insyaallah klau ade rezeki pasti senang je dpt pegi..klau blm dpt pegi adelah sesuatu yg xkena tue...allah xizinkan...

Zura said...

itulah yg malas nk ngadapnye ain...

chugie said...

wah.. nk p bandung ya.. bestnye ra!

biasanye kalau nk book tiket, buat time malam2 ra.. sbb time tu org banyak tido je.. so traffic x kn jammed, n maybe bleh dpt 0.00 tiket..

Zura said...

cm ne nk buek zie...umah aku bknnye ade internet pun...