Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 10, 2010

Mengapa Ini Jadi Pilihan

Assalamualaikum....




Bila lapa tgh malam makanan inilah yang selalu kita nak...makanan nielah selalu ade stok kat umah kite...padahal kita dah berkali² di kabarkan makanan segera nie tak elok untuk di jadikan amalan dalam pemakanan harian...

Bile tgk makanan nie teringatlah zaman belajar dolu²....dalam locker sure ada makanan nie...bile tima lapa tak kiralah siang ke malam ke...sure ambik mangkuk, bubuh segala bahan dalm mangkuk tue then curah air panas...

Dah ready ngan bau yang menusuk hidung...terus ngap ke mulut...mmg sedaplah bile rase dia tue masuk ke mulut....style aku makan maggie nie mesti rebus sekali ngan cili api atau sayur ape² je...biar rase pedas² sikit...

>>>Slurpppppp...


Free Signature Generator

2 comments:

ALya said...

tu la,dulu time blaja slalu gak telan makanan tu,sekarang dah keja jarang la dah telan,kecuali la teringgin sangat2,time tu masak mst letak ayam,udang,telur n sayur,nampakla berkhasiat sikit....berkahasiat ke dah nama pun mee segera kan...heheeh

A N A K - A N A K K U said...

hehehe x elokkan...leh jadi lembab kan...tp alhamdulillah cemerlang jer kiter lulus dpt segulung diploma/ijazah...hahahah...aku suka