Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, May 26, 2010

Holiday + Konvo + Gathering

Assalamualaikum....

Untuk kesekian kali aku memohon cuti tahunan aku di kurang kan sehari...hehehe....esok aku cuti...pastue jumaat pun cuti...bestnye..dok umah makan tido makan tido tapi badan tak naik²...maintain kurus melayang...




Kena isi borang 4 hari b4 cuti...aku isi pepagi senin tapi submit kat exec aku pas lunch...ropenye dia pun nak cuti hari sabtu....ceh...



Aku cuti sebab nak temankan mak bapak aku tgk adik aku Ceah graduate esok...dia gradute kat UiTM Shah Alam...saje nk merasa orang graduate....mesti best kan...bukan aku tak pnah rase hari konvokesyen tapi mase aku lain suasananye.....



Lepas tue malam nye pulak ade reunion ngan x-student 4A2 & 5A2....budak² kelas aku yang dah lama tak jumpe....mintak² kali nie jadilah gathering ktorg nie...dah lama sgt plan nye br lah nie agak² nak menjadi...

Free Signature Generator

3 comments:

kesehaRian Ra-Kun said...

kunjungan dini hari..

NahDaTuLIzaH said...

Congrats untuk adik ko Zura...
Hepi Holiday!!!

ieQa sWetLuv said...

rindu gak la nk jumpe kawan2 lama tp sume da merata2 huahua