Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 20, 2010

Koleksi Key Chain Lagi

Assalamualaikum....




Bertambah lagi koleksi key chain aku....kali nie aku dapat sebenier dari bos ktorg...dorang baru balik dari bercuti di Australia....so aku ambik koala bear ngan mumbreng (betul ke spelling tue)...


Free Signature Generator

4 comments:

chugie said...

kumpul banyak2 ra.. nanti bleh buat GA.. n bg adiah key chain tu je..

maszmadi said...

cute koala tu kan, masz pon ader jugak tp bkn keychain, koala pkai topi n x leh gntung, so masz suoh dia pnjat btg rotan jerk yg diltak dlm bkas pencil.. hehe

Zura said...

ish tidaklah zie aku nk buat cm tue...i tak rela u...

Zura said...

mesti lagi cute..