Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 6, 2010

Aku Sudah Memiliki Rumah Banglo Berharga 130k

Assalamualaikum....

Bestnye aku sudah memilik umahku sendiri...berharga 130k...banglo dua tingkat....dalam mase terdekat....hahahaha....kalau fenomena Farmville merasuk peminat² FB...tapi aku lebih cenderung bermain game nie...

Bagi sesapa yang suke decorate rumah sesuai sungguh berangan ngan game nie....dari playstation 1 lagi aku meminati main game Sim nie...bukan aku je yang minat game nie...mak aku, adik aku Wiyah, Ceah...sume bagai di rasuk....

So ktorg bergilir² lah bermain...mcm aku cume lepas balik keje je dapat main...tapi aku masih canggung nk biasa kan main sbb guna keyboard...klau gune joystick tue okey lagi...pape pun aku sudah memiliki umah banglo....hehhe


Nama game...


Ada tiga jenis bandar...so pilih aje...


Ini bandar tempat aku menginap... :)


Haaahh...banyak jenis umah...pilih je...


Famili yang aku create....


Inilah umah aku...aku suke kan umah yang sederhana dan tersusun...

Bahagian ruang tamu...


Bahagian dapur....


Bahagian bilik utama tingkat atas....enjoy with this game



Free Signature Generator

4 comments:

shafiq said...

main jugak game sims ni.. ;)


My latest entry : Drogba Dan Ronaldo Jadi Model Seluar Dalam

chugie said...

mak ai.. x sangka ko dah terpengaruh dengan games2 ni ra..

aku x nk lg mulakan bende2 ni, takut nanti jd makin teruk heheh

Zura said...

main jgak tp dh lama hilang skil main...hehe

Zura said...

mmg zie...klau dh dpt main lupe segala2nye tp nasiblah aku berkesempatan main pas balik keje je...so mase tue terhad...