Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, May 21, 2010

Paper Bag Pulak

Assalamualaikum....

Selain hobi aku mengumpul key chain aku juga suke mengumpul paper bag...tak tahulah hobi aku satu nie...pantang orang bagi paper bag aku akan simpan bebaik...satu alasan aku suke g kenduri kawin sbb dapat paper bag...hahahaha...dasar tak ikhlas...tak de lah...itu sbb sampingan je...jgn plak lepas nie anak² korang kawin korang tak jemput aku plak...





Free Signature Generator

8 comments:

chugie said...

wah.. banyaknye, bleh recycle tu ra.. same lah, aku pun dulu suke megumpul.. tp bila dh rs cam menyemak je, aku buag kan je ler..

Zura said...

so far blm ketahap menyemak lg zie...

..nOj.. said...

ni mcm kecik kecik je neh. comel2 kan

mommy twin said...

alar...byk nye mase nk kumpul...xpe, nnti lau aku dpt paper bag, aku bg ko tulung kumpul tuk haku erk?

cik bunbun said...

haha. rajennye kumpul. bagus2. nnti klo tak cukup beg cari zura. pinjam boley? haha

Zura said...

hehe...mmg comel...

Zura said...

byk cantik muke ko ida...

Zura said...

hep...xbleh pinjam...hhahha...