Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, May 4, 2010

Parcel Dari Cik Izah Dah Sampai

Assalamualaikum....

Semalam on the way nk balik tue terserempak ngan van pos laju depan lorong...dalam hati tertanya jgak..."ek pos laju...ade barang untuk aku ke"...hehe perasan sungguh...sekali betul daaa tekaan aku...

Sampai je ngan tak duduk lagi adik aku terus hulurkan parcel kat aku....hati dah berbunga ceria...terbang dari Melaka...sapa lg kalau bukan dak Izah yang bagi...sbb dia ade inform dia tgh membungkus hadiah untuk pemenang "pembebel tegar dia"....

Masa nak bukak hadiah nie mmg mencabar jugak sbb di seal bagai nak rak...ialah takut pecah kan...dengan rakus aku mengoyakkan kertas balut...tak sabarlah katakan...






Mase Cik Izah mintak gambar aku dh dapat agak ape hadiah nye....tapi tak nak lah confident sgtkan...sekali mmg betul tekaan aku...tenkiu Izah...barang ko dah selamat sampai ptg semalam...




Free Signature Generator

2 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Uh...nasib baik selamat tibe..hehehe..
anyway harap ko suke dengan adiah tu...tu jek yang mampu aku bagi...

Zura said...

okeylah tue...mmg suke sgt hadiah ko bg tue...tenkiu sesgt...