Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 16, 2009

Miung Ke Bos Aku Nie

Assalamualaikum...


Hahahahhahaha.....nk gelak aku tgk bos cina aku nie...dh bengong ke mamai ke dia nie aku pun xthlah...thlah mamai tp jgnlah smpai buat aku gelak ngan lagat dia...klau masih ingat entry aku Dah Nama Pun Bos...dia lah org nye...


Ari tue dia buat aku angin ngan dia...tp ari nie dia buat aku gelak seraya menggelengkan kepala...xpelah layan aje lah...kang merajuk plak...merajuk keeee...?mungkin sbb otak dia dh tepu...collect payment angin je dpt.. :D

Mase tgh buat keje...dlm waktu serius lah nie...tetiba dia tnye aku..."u sign inv n D.O"...aku just angguk jelah kan...pastue dia ckp lg..."itu (nama customer ktorg lah) sudah lama outstanding, next time ar u jgn proceed dia nye brg"..dgn muke blur² aku angguk je lah..."ye ye"..

Dalam hati aku...ape kena mengena proceed brg ngan aku sign inv n DO...aku just sign bile dpt instruct suh sign...mber aku pun buat DO n inv pun bile di instruct...xde kena mengena langsung aku dlm ini hal...itu marketing nye hal lah...

Pastue aku pandang mber aku ktorg gelak kecik je...bende yg xrelate ngan aku dia tnye...mase dia tnye tue gubra gak kan...dlm hati berckp gak..."ah sudah...inv problem ke...aku main sign je ke"....

Itulah manusia bile kepala dh sarat ngan memacam masalah....boleh jd miung....pape pun mmg aku dh pun gelak besar...wahahahahha....bos bos...


Free Signature Generator

2 comments:

zh-ena said...

biasa la tu kdg2 kita nie pun sama jea

bial byk sgt benda nak pikir kepala pun dh ting tong gak..lain nak ckp lain yg kuar kat mulut

Zura said...

hahaha...tue lah pasal