Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, July 28, 2009

Tak Suka

Assalamualaikum....


AKU BENCI SUNGGUH


BENCI


BENCI


BENCI


BENCI




Bila kena take over keje org...keje sndiri xterlayan inikan plak keje org...sudahnye kite akan finish kan keje org sdgkan keje kite terbengkalai...tue yg aku xsuke....tp bende yg aku benci lah aku kena buat...

Thn depan aku kena take over keje mber of my department....sapa yg nk take over klau bkn aku...dh nama pun satu department...dia plak pregnant...insyaallah bln 3 thn depan dia deliver...adduuuhaaiiiii.....

Semalam lagi best mber opis aku nie tgh sarat...dia bleh g keje lg sdgkan perut dh sakit sgt....pastue HR aku antar g Hospital Sg Buloh...mlm td kul 10 dia selamat melahirkan baby dia...senang nye lah...

Kebanyakan cite aku dgr seksa nk beranak...berjam-jam lamanye...dia senang je....alhamdulillah....tp keje dia aku lah kena ambik alih....gggrrrrrrrr....nasib xbyk keje dia...


Free Signature Generator

5 comments:

zh-ena said...

mcm lagu dangdut plak aku tgk entry ko nie

~ain said...

sabo je laaa zura.. ikhlas kan hati..
hari ni hari kita kena siapkan kerja dia, mana tahu esok lusa ke tulat tunggeng dia plak tolong abiskan keje kita..

Zura said...

ena - mmg tgh menyanyi masa tue...hehhe

ain - insyaallah

iman said...

ko nie ra....dia bkn sesuka nak cuti, dia cuti bersalin tau...kecik ati aku y tgh pregnant nie....hehehehe...tp org bersalin nie mmg pengalaman berbeza ra, nnt ko bersalin ko taulh

Zura said...

bknlah aku marah dia bersalin...klau mber sebelah aku nie cuti aku gak kena buat p.o...bkn bidang kuasa aku tue....kat sini xleh tunjuk yg kite th sume...nti sume sorong kat kite...so buat cm ala2 bengong sikit