Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 23, 2009

Happy Weeding Day To Siti

Assalamualaikum....



Ini roomate aku kawin...Siti namanye...dia br thn nie kawin...aku rase belum terlambat tuk aku post special entry for her.....dia kawin hujung bulan 5...aku xdpt menghadirkan diri sbb dia kawin kat Kuantan, Pahang...

Firstly, aku tgk gmbar nie...."lawanye baju ko siti...sweet n sesuai gitu"...dia nie lah org ke-7 dlm roomate aku yg kawin....mmbiarkan aku solo sendirian...hehehhe...pape pun aku doakan ko sama cm aku doakan tuk Arif...(padahal malas nk taip)...

Jgn marah ye Siti...aku songlap gmbar nie dr facebook ko... :D


Free Signature Generator

6 comments:

zh-ena said...

closed up skit muka siti nie ra..aku mcm ingat2 lupa la siti nie yg maner satu

iman said...

dulu aku teringin nak kawin bwh pedang ra..

Zura said...

alamak...nk close up...aku dpt pun itu je gmbar nye...hehehe...dia malulah na...

Zura said...

ko xtakut ke nti pedang tue jatuh atas kepala ko mah...wahahahha

siti said...

thank puji baju cntik...orgnye tanak puji skali???hahhaa(matila perasan...)nnti aku upload lg kt FB official pictures ms wedding aku ..thank ek wat entry khas utk aku..:)

Zura said...

aku puji tue package lah tue...hahahha