Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 17, 2009

Sabar Ajelah

Assalamualaikum...

Ape krg rase bile d suruh cari bende yg dah lama...???

Bengang nye lah sungguh...manalah aku nk cari inv & DO tahun 2006 & 2007 nye...file pun dh bawak ke stor....dh xth ape jadi ngan file tue...dah kena makan ngan tikus ke x agaknye...suruh cari senang lah, suruh cari kang br th azab nye...

Aku nie dah lah alah ngan habuk...mahunye aku m.c esoknye...bagus gak kan...hehehe...tp mmg geram lah...td bos aku ckp pun aku buat dek je...malas nk layan...dia tnye boleh cari ke x...aku diam je...malas nk janji...

Pastue bgth exec aku...aku, exec aku n marketing...pakat buat lengah² je...klau drg tnye ckp je in process...eeeeeeeee...geram nye...itu tanda bos² aku nie xde keje...tue yg dok sibuk nk chase payment...

Cakap memasing senang lah...pastue sape yg buat...akuuuuu jugakk....gggrrrrrrr.....bak kata mber aku, aku nie pencari bende yg berkarat...berlumut....yg customer nie pun satu...liat sgt nk bayar...dh bg diskaun pun susah nk bayar...menyusahkan betul...


Free Signature Generator

2 comments:

zh-ena said...

ooooo aku dah merasa dah..time tu aku keja kat s.alam..rasa cam nak nangis jea cari blk inv n do tu..

bengang tak ingat la

Zura said...

erm...mmg stress sesgt nie