Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 24, 2009

Barang Kesayanganku

Assalamualaikum.....



buku telefon



cop & stamp pad artline



pembaris



kalkulator



stapler



stapler yg siap ade nama aku



tray document



dust bin

Aku start keje Jasa 26.04.2005...untill now dah 4 tahun lebih aku berkhidmat dengan Jasa...aku dapat masuk di sini melalui member kolej aku Elly...dia yang rekeman kan aku di sini sebab dia kena tukar department marketing...

Oleh kerana dah rezeki aku kan...datang interview keesokan harinye aku dipanggil bekerja terus...memang tengah mencari orang mase tue....keje di sini okey sebab 97% staff melayu islam...ini adalah tempat keje aku yang ketiga...

Banyak pengalaman aku perolehi sepanjang berkhidmat di Jasa...dan macam² rezeki aku perolehi....tekanan tok sah cakaplah...kat mana² pun ade tekanan...dok umah pun boleh naik BP...tak percaya trylah dok umah.... :D

Sebenarnye peralatan kat atas tue adalah peralatan kesayangan aku...mule aku masuk keje sampai ke hari nie bende² tue masih lagi ade bersama aku...belum pernah lagi lah hilang...kalau hilang pun sekejap je...kalau hilang rase macam hilang pak we je perasaan tue...hehehe...sedih tue...

Setiap stationeries aku labelkan dengan nama aku "zue"...supaya tak hilang...tapi itu pun tak menjamin barang tue tak hilang...dah letak nama besar gedabak pun still jugak hilang...

Free Signature Generator

4 comments:

iman said...

lame dah ko keje kan...hehehe akupun dah 4 thn keje kat sini ra, dah nak masuk 5 thn erm, x tulis namepun kat stationery tp alhamdulillah blum pernah kene copet...

zh-ena said...

aku yg kat opis nie pun selalu hilang barang wpun tak ramai org..

perangai aku plak bila bwk pen n tertinggal kat tempat lain, terus aku lupa bila nak pki semula..kena la beli baru :p

Zura said...

baguslah budak opis ko mah...klau aku memanjang aje pen hilang...

Zura said...

krg kena beli sendiri ke...aku xdelah nk beli sendiri...klau nk mintak order je..