Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, July 13, 2009

Dah Nama Pun Bos Kan

Assalamualaikum....

Aku bengang tul ngan bos china aku nie...dia nie merangkap project consultant lah....sesenang je nk tuduh aku...klau krg ingat aku pnah cite yg aku kena cari alamat forwading thn 2007 nye delivery...

Dah dpt dh bende tue pastue aku bg kat dia....dh lepas tue aku pun tutup bukulah psl alamat tue...sekali td dia nk alamat tue balik...hemmm aku ckplah aku dh bg kat dia n xdpt balik bende alah tue...

Yg geram nye dia leh ckp dia dh bg kat aku...aku kuntau kang br th...aku balas balik yg aku mmg xdpt bende tue balik...dh dia bg kat org tua Nazim tue pastue sesedap rase je nk letakkan kesalahan kat aku...

Bleh siap dia ckp pas org tua tue tgk dia kata dia bg kat aku...eeeeeee....nasib baik bos...last² ade kat mber aku...mber aku nie yg pegang kan...pd hal dia bg kat kakak nie dia ckp bg kat aku plak...ajinamoto betul..

Bile aku ckp xde kat aku boleh plak dia ckp ade kat org lain...hek eleh sakit nye lah hati...bile dh jumpe th plak tue tersengih² remindkan ktorg jgn hilangkan bende tue...wapucitau betul...pe meaning wapucitau tue...belasah lah...


Free Signature Generator

4 comments:

~ain said...

hmm biasa laaa bos memang gitu.. kdg2 dia pun byk silap.. heheh.. sabo je laaa

Zura said...

tue lah...

iman said...

ade x dia ckp "akukan bos"...hehehe wapucitau tue maksudnyer sy xtaulh..........eeeeee main bedal jer nk taip....emkowchowaa;p

Zura said...

ooo..tue ke maksud nye mah...