Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 31, 2009

Bila Di Tanya Soalan Begitu

Assalamualaikum....

Soalan cepumas nie kdg² buat aku malas nk jawab...kdg² tue aku suke jawab tp bg jawapan yg buat org bengang ngan jawapan aku tue....mungkin drg sekadar bertanye tp th ke drg isi hati empunya diri yg nk menjawab tue....

Tak kesahlah...tp setiap kali aku d tnye sure aku akan bg jawapan yg merapu meraban.....pastue sengih² cm peria pahit kena cecah sambal belacan...hehehhe...soalan nie dh biasa sgt dh d dgr...dh biasa sgt dh d tnye...

Dari opismate..x-roommate...best friend sekali pun...famili....sume nye akan bertanye bile drg tgk xde pape jd kat aku dr setahun ke setahun...i'm still single untill right NOW... :D ...nie dh nk cecah umur 30-an lg lah soklan tue kerap bermain d bibir mereka...

Semalam exec aku tnye aku soklan nie lah...bile dpt th sorang opismate aku bakal bertunang hujung thn nie....opismate aku nie pun dh cecah 30-an jgak...alhamdulillah...aku gembira dgr perkembangan dia...smileeee...

Bile dia tnye aku jwblah..."eh natilah"...smbil muke tersengih²....malaslah nk layan soklan tue...ade bende lain lg nk buat....lg pun klau krg tgk "my mood" aku kat tepi tue krg th lah ape aku alami...hehehe...cm poyo je...

Klau krg perasan...lepas kawin org akan tnye plak..."bile nk ada anak"...dh ade anak n membesar.."bile nk dpt menantu"...dh dpt menantu plak..."bile nk ada cucu"....aaaiiii...mcm² soklan dan xkan berenti....selagi bernyawa...

>>Ini bkn post luahan hati tp sekadar mengisi masa free kat opis nie...xkosalah.."..oh bulan jgn layan diriku lagi..."



Free Signature Generator

8 comments:

zh-ena said...

betul la tu ra..selagi kita bernyawa selagi tu la org akan bertanya..soalan cepu emas nie takkan berhenti selagi kita hirup udara di muka bumi Allah nie..

wahhhh lg satu entry jea nak capai taget ko..77 cha yok cha yok

last entry ko citer ajer la psl aku heheheheheh

Zura said...

aku tgh kering idea...tetibe plak xde cite nk cite..tepu tul otak aku nie

ymn said...

hmm. sama lah ngan kita ..
apakah ..
ini adlah permulaan sebuah ...

hahaha : )

Zura said...

ymn - sebuah...sebuah ape..???

ymn said...

sebuah kehidupan .. : ) sebuah psahabatan : )

Zura said...

insyaallah..

~ain said...

oo..

"..oh bulan jgn layan diriku lagi..."

siap menyanyi sambil taip entri..

Zura said...

spontan je tue ain