Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, July 28, 2009

Restoran Vichudda

Assalamualaikum....

Semalam aku pergi makan di Restoran Vichudda again....kali nie kita orang order nasi berlauk...kita orang pilih ayam masak pedas...sup daging....telur dadar...dengan cendawan goreng tapi lain yang sampai...tak kesahlah janji dapat makan.....

Air pulak kita orang order air sirap ngan air asam boi...sedap air asam boi dia nie...1st aku makan sini pun air tue jugak kan aku order...tue yang kali ke 2 nie pun air tue jgak aku order...member aku nie 1st time makan di sini....

Member aku cakap okeyla masakan dia...pada aku....tawar gebeh...tak rase pape pun kuahnye....sup daging pulak macam pelik je...ade pulak letak taugeh...tak pnah jumpe lah aku...so bile dah rase kurang enak aku pun tak abiskanlah nasi aku...

Kat bawah nie dapatlah aku snap lauk dan airnye...



Air asam boi.....


Masa mule nak makan...snap pun curi² je...kang member tegur.....dorang bukan tahu pun....

Free Signature Generator

4 comments:

iman said...

RA RESTORAN VICHUDA KAT KUANG, MASAKAN DIA SEDAP...

Zura said...

erm...kat kota xsedap...

~ain said...

blogger mmg suka snap2 gambar tak tentu arah.. hahah

hubby ain pun dah terbiasa jadi photographer ain.. mula2 membebel gak dia.
lelama dia macam pasrah je.. ahahahah

Zura said...

klau mber tue sama2 ade blog xpe...boleh phm..nie bkn blogger...nti mesti kena perli