Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, July 29, 2009

McD Lagi

Assalamualaikum....

Hari nie aku sgt bz...xcukup kaki ngan tangan nk buat...tolong lah...tensen nye...tp tuk menghilangkan ketensenan aku update blog tuk lunch aku ari nie....ari nie aku lunch kat McD ngan ena lagi..

Masa nk ambik ena nyaris² aku nk langgar kete honda depan aku....kete tue tetibe berenti sbb ade moto kat sblah kiri dia...nyaris nk langgar moto tue sbb kete honda nie nk masuk ke kiri...nasib baik aku smpat brek...

Dengan penuh bergaya lah aku brek....hahahahha...klau x...hancussss...kete honda tue...botak kepala aku...



Resit ktorg...



Chicken McDeluxe ena



Fillet of fish aku..



Lambakan sos...cm org tamak kan...hehehe....


Free Signature Generator

6 comments:

iman said...

erm.....kalau ko langgar slh siapa ra? salah ko ker? honda tue ker? @ moto tue ker?

Zura said...

salah ko lah sbb tanye aku...hehehhe

Snowwhite Zone said...

huhuhu lunch mcd. isninlps anis pun br lucnh ngn abg mcd. hehehhe

serius btl bab2 nak kn langgar ni.. sbb keta anis br je lps repair (claim insurans sendiri lg) sbb kn langgar lari kat parking kondo.. huhu x safety le

Zura said...

langgar lari lg lah payah...

zh-ena said...

nsb baik la tak jd aper2 kan..tu yg ita blh lunch sama2..betul tak

Zura said...

hehehe..