Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, July 21, 2009

Kantoi

Assalamualaikum...

Baru² nie aku kantoi dengan exec aku....hahahaha...tengah² buat keje kat screen bawah nie,



tetiba dia datang tanye pasal invoice dekat aku...hehehe...aku dengan selamber bagilah dia invoice tanpa minimize kan bende alah nie...



Sepatutnye aku terus tukar ke screen di atas nie...nampaklah aku tengah buat keje...tak sompat lah...kang tunjuk kelam kabut kang dia perasan pulak...hehehe..

Free Signature Generator

6 comments:

iman said...

hahaha aku td ra, bos aku terjenguk² kat setiap pc kitorang cr keyboard, pada hal leh tny jer kat ktorg......eeeeeee aku tgh bukak blog gak time tue

Zura said...

hahaha...taktik je tue tgk p.c krg..

lannida said...

aku pun penah kene gak... mase tu tengah baca blog ko lar mah... dah lar merah menyala... nasib baik dia ingat aku bukak web site pizza hut.. hu..hu

Zura said...

hahahaha...lawaklah ko da...tue psllah ko suruh imah tukar colour erk...

iman said...

idah....nsb aku wat wrna merah...so xdelah kantoi sgt...

Zura said...

bertekak lah krg dlm blog aku...