Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 6, 2009

Aku Dah Dapatttttttt

Assalamualaikum...

Semalam aku nk update cite lunch aku ngan Ena kat McD tp sbb entry aku dh berderet Q tuk d publish kan so...aku auto publish je lah cite lunch ktorg smlm.....dek kerana coca cola glass sanggup ktorg order large set...

Selalunye medium aje ktorg order....sudahnye tapau balik umah...dah mintak plastik siap²....sbb th sure xabisnye...hehehe...ena order Chicken Mc Deluxe...aku order Big Mac tp org tue bg Quarter Pounder (betul ke spellingnye)...xkesahlah jnji rockkk..

Cari punye cari sit...jumpelah port yg mmg cantiklah...Ena nie xpadan ngan dh ade anak...smpat lg tue usha mamat sblah...ehehe...aku..?? yg aku th aku dh dpt glass cantik aku...tp mmg encem lah mamat 4 org sblah ktorg tue....hihiihi..2 chinese & 2 malay...

Boleh lg tue Ena tnye aku..."boleh x aku smpuk drg nie berborak"....erm...ena nie capang aje telinga nye...aku mmg totally xdgrlah ape drg borakkan...rupe² chinese tue tnye kat malay men tue pasal kewajipan ppuan islam pkai tudung...




Haaahhh...br puas hati aku.... :)...akunye biru...ena nye hijau...thanks ena tolong aku dptkan...



Mc Flurry Ice Cream...akunye favour coklat...ena strawberry...






Umairah byk ikut ibu dia...sbb suke bergambar...



Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

bkn mcflurry la ra tapi sundae starw & choc eheh

asal ko tak amik gambo ko yg cun tersenyum meleret tu..cantik aper

hehehhehee cuci mata takper jgn sampai hati tergoda sudah la kan..tetap setia pd yg satu eheh

Zura said...

eh sundae erk....hahaha...salah lah plak...dlm kepala otak aku nie mcflurry...mcflurry tue yg mana erk..main bantai je....kahakahakah...

gmbar cun kena simpan,

klau setia xpe..aku izinkan ko usha lg...hahahha

Zura said...
This comment has been removed by the author.
~ain said...

sedapnya mcD.. tetiba teringin nak makan double cheese burger.