Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 21, 2009

Bukan Habitku

Assalamualaikum....

Nape aku tunjuk hon kete aku...haaaah nie aku nk cite....ade org suke bermain ngan hon kete...pantang silap sikit dia hon...ade tue dia xsuke main hon...dia suke jerit dr dalam....mcm lah org tue dgr...

Nie cite masa ari jumaat lepas....ade satu kete tue nk reverse dr parking....oleh kerana driver tue xnmpak belakang sbb dh terlindung ngan van kat sebelah dia...dia pun reverse jelah tp xlajulah...sekali...ponnnnnnnnnnnn...

Nk th bunyi hon tue dr sapa...dr kete aku lah...hehehehe....pastue mber aku Kak Eda...gelakkan aku dia leh ckp ape tau..."sepanjang aku naik kete zura nie lah first time ko bunyikan hon"...hahahha...

Aku pecah gelaklah bile Kak Eda perli aku....mmg bkn habit aku nk bunyi hon nie walaupun salah org lain....aku xsuke sgt nk main hon nie tp bile sekali bunyi hon rase cm best plak...selalunye aku akan jerit dr dlm..mcm org tue dgr...bengong...







Free Signature Generator

6 comments:

3223 said...

same la...xsuke bunyi kan hon...kdg2 co-pilot yang tolong tekan kan hon...huhuhuu....

Zura said...

hahaha...betul tue ezze...org sblah yg tolong hon kan...

zh-ena said...

aku pun tak suka bunyikan horn..

Zura said...

:D...na hari nie rehat sama nk...?

~ain said...

tengok meter yang warna kuning tu, teringat kat savvy ayah ain.. ayah pun tak suka hon hon.. dia kata memekak saja..

Zura said...

hahahaha....tp klau xde hon pun susah gak kan ain...