Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 6, 2009

Sebuah Perasaan

Assalamualaikum...

Ptg cenggini kepala aku plak sakit...berdenyut² plak otak nie...bile sakit kepala nie mulelah rase satu keje susah nk buat....sakit nie tangkap smpai ke tengkuk plak tue...mmg cm robot lah nk gerak...itukah penangan migrain...??

Untuk last entry aku hari nie...saje jelah nk post sesuatu yg buat aku serabut nie...atau mungkin krg pun pnah rasa bende atau perasaan cenggini....iklan jap...sedap plak kacang parang nie...ade org xleh makan kacang nie...alergic...



Masa tgh buat entry nie aku tgh menahan sakit kepala n sambil kunyah2 kacang parang....time raya nie mmg mewah makanan kat atas meja depan aku nie....xde istilah lapolah pepagi dtg opis...ade je penderma...

Sebenarnye bknlah psl biskut raya aku nk cite nie...itu selingan je...buat penambah rasa...hehehe...sbnarnye tensen kan bile kite terpaksa simpan perasaan....alamak terstop jap...ade org tnye aku bile nk kawin...hahahhaha...

Okeylah...klau di layan smpai kesudah aku xleh nk abiskan ayat aku nie...sbnarnye rase tersiksa jiwa dan raga bile kite xboleh meluahkan perasaan kite kan...kite terpaksa simpan dlm hati...kite terpaksa ignorekan perasaan tue...

Payah sungguh kan...tp sume tue kite lakukan tanpa kerelaan sendiri....perit oooo...xnk bende tue jd tp ape daya kan....aku terpaksa hadaplah....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aku xnk perasaan nie...tolong aku krg......


~ APAKAH PERASAAN ITU ~




Free Signature Generator

4 comments:

lemonade said...

apekah..?? cinta?? duka?? lara??

Zura said...

hehehe...rindu kot...atau semua jawapan di atas

zh-ena said...

ko nak aku cari kan ko jodoh tak

Zura said...

cm serius je soklan ko nie na...