Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 15, 2009

Alhamdulillah...Lepas Ngidam

Assalamualaikum....

Dapat gak aku makan kueh tiow kung fu Jabina....alhamdulillah...mber aku gelak je bile aku ckp teringin nk mkn kueh tiow kung fu....ingat org pregnant je ke ngidam...selagi ade nyawa selagi tue lah ade kehendak....

Ena xyahlah ko temankan aku makan kueh tiow nie nti....next week kite makan bende lain plak tgk kepada keadaan ngidam aku nie...hehehhe...belajar buat malas...th nk mkn je kan...cubelah bwk² belajar masak...esok senang klau ngidam nk mkn...



Masih dlm bungkusan....



Haahhh..nielah dia...ssluurrppppp....RM5.50 hergenye...

Nie alamatnye :
Jabina Restoran,
No 54 G, Jalan Bulan SSU5,
40150 Shah Alam,
Selangor.

Free Signature Generator

7 comments:

BULLET said...

jage2. kang ade yang kene kung fu ni kang...hehehe

~ain said...

petang ni nak pi beli kat restoran yang murah tu.. harap2 dapat kupon laaa.. hahahha

Zura said...

bullet....haaahh...jgn xth..siap terbang2 lagi tue

ain...beli byk2 ain...klau boleh beli kueh tiow kung fu then post kat zura...hehehhe...xsmpai lg dh basi...

chugie said...

sedapnye ra.. nak sket

Zura said...

dh abis dh zie oooii...klau nk ade dlm tong smpah opis aku...hehehehehe....jgn mare...

zh-ena said...

kita mkn kat OTWC ajer la erk

Zura said...

okey...xkesah na..