Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 19, 2009

Mengimbau Kenangan Room 309

Assalamualaikum....

After SPM...aku menganggur...pastue aku apply futher study kat Kolej Professional Mara, Beranang...mase tue kolej nie br je lagi....org ckp kolej nie mcm tmpat jin bertendang...hehehhe...tp skrg mungkin dh pesat membangun kot...

Sebab mase study kat sana byk bangunan tgh di naikkan....aku apply sini sbb Imah bgth ade intake bulan 10...mase tue thun 1999....ingat lg mak aku temankan aku g beli borang kat Medan Mara....

Aku ambik course Business Study....tmpoh study 2 tahun....mmg payah nk suaikan diri kat sini...almaklumlah xpnah berjauhan ngan famili....asyik nangis je...tp mase orientasi xsmpat nk feeling² sbb mase tue sentiase penuh ngan aktivitikan...



Ini mase sem 5...ktorg kena denda buat assignment sbb x attend class MIS-Management Information System...ktrg bertiga je kena denda...lg 2 org mber aku xkena..sbb ape..??sbb lect dtg lmbat so bdk² sesuka hati dismiss class...so cabutlah...sekali mber aku 2 org balik kata drg baru abis class...nk buat cm ne...




Ini aktiviti ktorg klau tgh tensen ngadap exam..bergambar....



Mase nie aku br balik berhujung minggu di rumah...drg tue tgh mmasak...


Baru balik dr outing...outing pun xjauh...kat Metrojaya, Kajang je makan KFC







Gambar nie sume gmbar sebelum g kelas...tp hari yg berlainan...



Ini plak bdk lelaki yg rapat ngan ktorg...Farid & Arif...bdk DBS



Mase nie cite Princess Diaries tgh glamer...tue yg ambik gmbar ala² Princess of Genovia tue...berangan sungguh...



Ini pun gmbar sblm g kelas....



Free Signature Generator

4 comments:

~ain said...

masa ni zura tak kurus macam sekarang kan..

Zura said...

a'ah ain...mase dulu berisi gak badan..skrg nie jlan pun melayang je org tgk...org makin berisi..nie makin melidi plak...nk tmbahkan berat sbnrnye...

~ain said...

zura.. zura amik laaa yang ain punya ni.. ain ikhlas bagi kat zura.. hehhehe

Zura said...

hahahha...klau ain bg mase kite jumpe dulu kang senang...xpe ain...courierkan lah...kena cepat smpai nti cair plak...hehehhe