Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 15, 2009

Di Hujung Syawal

Assalamualaikum....

Hari nie aku brekfast biskut nie....biskut jacob sunlife...itu pun ehsan dr mber aku sorang nie...dia ckp umah dia byk biskut...tue yg dia baik hati menderma tue...biskut nie sedap....aku mmg suke biskut jenis oat nie..

Rehat nie teringin nk makan kueh tiow kung fu lah...ajak ena rehat sama tp dia kena g shah alam...klau dia g shah alam sure blk lmbat makcik tue....so dia ajak rehat sama rabu depan sbb bos dia g Jepun...

Dah nk hujung² syawal nie masih ade lg jemputan...insyaallah ena akan buat open house ari jumaat..."oh Nurkasihku"...Elly plak akan buat kenduri kesyukuran merangkap open house kat umah baru dia kat Puncak Alam ari sabtu nie...




Nie pun salah satu breakfast aku gak selagi kacang nie xabis....




Free Signature Generator

4 comments:

chugie said...

uit, x kan makan biskut je??? camno lah badan ko x kurus melidi?? ish..ish.. ish..

iman said...

hahahahha....x baik ko z, mcm ko gemuk sgt...;p
erk ra, akupun xdpt tgk nur kasihler jumaat nie....huhuhuhuh
aku lek pahang....
kim salam kat semua erk...

Zura said...

nk buat cm ne...balik umah aku lahaplah makan

Zura said...

insyaallah...zie tue perasan dia gemuk je tue mah..