Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 1, 2009

Rembat Cheetah

Assalamualaikum...

Oleh kerana ade sale kat The Store...aku rembat cheetah nie...geram aku tgk...less smpai 70%...tp t-shirt nie less 50% je...aku ambik satu adik aku Izah ambik satu...t-shirt yg sama tp lain colour...adik aku ambik colour merah...

Aku klau beli t-shirt aku suke beli brand cheetah, forest, polo sport, body glove....kain dia okey...tahan lama lah klau nk belasah pun...jahitan kemas....tue psllah mase Giant Kota Damansara ade less ktorg borong abis t-shirt brand forest...murah mase tue....



Harga sebelum less...harga lepas less krg kirelah sendiri...




Free Signature Generator

3 comments:

zh-ena said...

ha'ah kan ader sales kat the store..hari tu pergi ingat nak tgk sekali tapi terus terlupa diri pas dh dpt hp eheh

aku pu suka jenama yg ko sebut..kualiti kain dia tahan lama..

~ain said...

mak aiii.. murahnya... kalau ain dah lama beli 10.. hahaahha

Zura said...

ialah na...hphone lg mahal dr t-shirt tue...hehehe...

Klau ade duit byk time 2 mmg rembat byk ain..xkasi can nye...