Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 15, 2009

Orang Buat Aku Pun Buat Tapi...

Assalamualaikum...

Kdg² aku xth pe motif aku letak badge facebook nie...pdhal aku bknnye active pun....bile org invite jd mber aku accept pas 2 membisu 1000 bahasa...dr mule smpai lah nie FB aku tue xberubah...cm tue jeee...

Org dok sibuk menanam bagai...aku nye farm mcm padang jarak padang tekukur...mostly mber aku ade FB...drg tgh gile main game Farmville (ye ke)...aku malas nk layan...kang layan mmg xbuat keje...

Selain FB aku ade Friendster...FS pun sama je...dh lama xjengah laman sosial satu nie...FS nie mule² sekali aku buat...so byklah upload gmbar...Tagged pun ade tp dh delete dh sbb xsuke lah konsep dia...cm ruangan cari jodoh plak...(ayat zie-eizmierah)...





Free Signature Generator

8 comments:

zh-ena said...

hehehehehehe sama la ngan aku..memang tak terlayan la aku ngan benda2 tu semua..

cuma jd kesayangan aku ada lah blog jea la

chugie said...

so, korg kene selalu2 buka FB pas ni ye.. macam2 ada.. but for me, still love my blog!

Zura said...

betul na...byk bende nk d layan dlm FB...malas lah nk ngadap...cm krg gak still love with my blog

iman said...

erm sape suruh ko main ra?akupun x main farmville tue...aku masuk FB sbb nk jumper kengkawan lame plus tmbh kawan baru....gpun FB aku lect aku y suruh on, senang dia kate...FS lak utk bebudak remaja...so zaman dh berlalu akupun dah jarang g sane....blog lak utk update diari hidup ko seharian..kan berbeza tue....bwk2lah selami semua y ade....
tpkan tol ker tagged tue utk cari jodoh??????hahahaha pttlah ade org antar kat aku memacam y romantik....

iman said...

erm sape suruh ko main ra?akupun x main farmville tue...aku masuk FB sbb nk jumper kengkawan lame plus tmbh kawan baru....gpun FB aku lect aku y suruh on, senang dia kate...FS lak utk bebudak remaja...so zaman dh berlalu akupun dah jarang g sane....blog lak utk update diari hidup ko seharian..kan berbeza tue....bwk2lah selami semua y ade....
tpkan tol ker tagged tue utk cari jodoh??????hahahaha pttlah ade org antar kat aku memacam y romantik....

iman said...

erm sape suruh ko main ra?akupun x main farmville tue...aku masuk FB sbb nk jumper kengkawan lame plus tmbh kawan baru....gpun FB aku lect aku y suruh on, senang dia kate...FS lak utk bebudak remaja...so zaman dh berlalu akupun dah jarang g sane....blog lak utk update diari hidup ko seharian..kan berbeza tue....bwk2lah selami semua y ade....
tpkan tol ker tagged tue utk cari jodoh??????hahahaha pttlah ade org antar kat aku memacam y romantik....

iman said...

erm sape suruh ko main ra?akupun x main farmville tue...aku masuk FB sbb nk jumper kengkawan lame plus tmbh kawan baru....gpun FB aku lect aku y suruh on, senang dia kate...FS lak utk bebudak remaja...so zaman dh berlalu akupun dah jarang g sane....blog lak utk update diari hidup ko seharian..kan berbeza tue....bwk2lah selami semua y ade....
tpkan tol ker tagged tue utk cari jodoh??????hahahaha pttlah ade org antar kat aku memacam y romantik....

Zura said...

woit imah anta 1 komen je dhlah...aku mana ade mainnye farmville tue...