Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, October 24, 2009

Tolong Jawab

Assalamualaikum....

Ari nie aku dlm keadaan kureng sihat...selesema nye...ngan mata mengantuk nye...sbb x cukup tido...nape x cukup tido...jeng jeng jeng....biarlah rahsia...tue adelah yg pk aku bergayut ngan cik abang....xde maknanye..

Smlam anak bos aku nie selesema...bile selesema asyiklah bersin aje...kena plak kat aku yg mmg senang kena serang virus nie...pdhal bknnye dia bersin dpn aku tp dek kerana udara yg bawakkan so singgah jap kat badan aku nie...

Sbnarnye aku nk tnye krg bape soklan lah...xkesahlah klau krg rase ini tag...xkesahlah klau krg nk jd kan entry dlm blog krg ke...aiman x kesah....tp aku just nk kan jawapan aje...ari nie kan ari sabtu...so pe kena mengena plak kan...laaa..dh kata Aiman xkesah...

Satu aku nk bendung sikap serkap jarang krg nie ialah...jgn pk plak aku di situasi ini...aku saje je nk th kan...lg pun aku nk gak th cm ne sikap n action krg tentang bende nie...lain org lain cara dia kan...x sama...so check the question...

Ini soalan² nye erk..☺

1 - Klau krg berkawan ngan somebody lah erk...melalui online atau dia adalah mysterious person....krg rajinlah call or msg...memule tue dia layan pastue makin hari makin xlayan...so pe krg pk...???

2 - Kalau dia mintak krg bg MMS...krg layan x..???

3 - Klau dia ajak jumpe, krg akan segera setuju atau bg masa kat dia..???

4 - Krg akan mudah jatuh hati x pd kenalan cara cenggini...sedangkan xpnah tgk muke nie...???

5 - Citekan sikit pengalaman krg (kalau ade) tentang perkenalan cara cenggini...???

Tak nak tanye byk²lah...just for fun...so hapen-hapeningkan lah hati krg tuk jawabnye erk...jwblah sekreatif krg erk...tp xde hadiah...hehehe...yg ade mungkin sedikit pujian aje...okeylah tue kan dr xde...


Free Signature Generator

12 comments:

zh-ena said...

nak tau jawapan tgk kat blog aku

Zura said...

ok

jai@jezz said...

x siaht ke..?? pegi makan ubat k..:) kalu i la kan.. i x kan jumpa sebarangan tau.. ermm.. ntah la.. depend pada diri sendiri.. :)

NahDaTuLIzaH said...

Meh cni aku tlg jawab... **sebok je ek..huhu..**
Tp sebelum tu aku rase ko ni leh jadik kawan aku so aku bahasakan diri aku leh x?huhu

1 - Klau krg berkawan ngan somebody lah erk...melalui online atau dia adalah mysterious person....krg rajinlah call or msg...memule tue dia layan pastue makin hari makin xlayan...so pe krg pk...???
--> Maybe die pon da rapat dengan org lain. Tu yg cam da dingin. Bukan nak mengajar pikir negative cuma kdg2 kene pikir camtu sebab kite tak kenal die kan and x nampak die bt ape kan...

2 - Kalau dia mintak krg bg MMS...krg layan x..???
--> Slalu mintak die sent gambar dulu. Kalau die byk sgt songeh nak bagi, aku pon malas nk layan.huh

3 - Klau dia ajak jumpe, krg akan segera setuju atau bg masa kat dia..???
--> Slalunye aku bagi mase la, maybe lepas 3 bulan kenal secara maya. huhu...lagik 1 syarat aku kalau 1st time nak jumpe kene dtg tmpt aku. aci gitu? ngee~

4 - Krg akan mudah jatuh hati x pd kenalan cara cenggini...sedangkan xpnah tgk muke nie...???
--> Erk? Aku kenal ex bf aku dulu online la.. declare pon sblm jumpe. gile kan? nasib baik die ok. tp tu la, xde jodoh. kiteorg berpisah pon cara baik...

5 - Citekan sikit pengalaman krg (kalau ade) tentang perkenalan cara cenggini...???
--> Rasenye soklan di atas udah menceritakan pengalaman aku.Rasenye bercinta cara camni same je dgn bercinta secara real. it depends on u and ur partner how to maintain ur relationship. kalau ade depan mata still nak menggatal dgn org lain pon susah gek.

**aku da penah merasa 2 jenis bercinta nih...tp dua2 failed. cian aku kan?hukhukhuk**

chugie said...

nnti aku buat entry ek ra..

zaza said...

same.. nak tau jawapannya.. tgk kat blog aku..

~ain said...

ui.. banyak nya soalan..
apa-apa pun zura.. dalam apa2 perkara pun, kita mesti fikir semasak2 nya.. buat pertimbangan wajar, jangan sampai makan diri sendiri ye.. Gud luck for u, my dear fren...

Zura said...

bahaya kan jezz terus2 jumpe...biasenye xterus jumpe..bg mase...atau pun bwk mber...

Zura said...

xkesahlah izah...sbnarnye selesa ber kau aku nie...lg2 klau sebaya...dasat gak pengalaman ko ye zah oooi...declare sblm jumpe...

tuk soalan 1-3 tue, aku setuju bangat...sama lah kite...ko pun leh jd kawan aku gak...

pape pun thanks sudi jwb soklan nie...

Zura said...

okey...nti aku terjah krg nye blog ye liss n zie..

Zura said...

tul tue ain...kena pk semasak2nye smpai garing...klau malas nk tunggu garing...biar smpai hangus...hehehe...

zura akan ingat pesan ain tue...sbb once kite dh take action xleh nk patah kebelakang

Zura said...

tul tue ain...kena pk semasak2nye smpai garing...klau malas nk tunggu garing...biar smpai hangus...hehehe...

zura akan ingat pesan ain tue...sbb once kite dh take action xleh nk patah kebelakang