Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 14, 2009

Melawat Baby

Assalamualaikum.....

Smlm pas balik keje aku ngan Kak Eda g umah mber aku sorang nie...g melawat anak dia yg baru nk masuk 3 bulan...baby boy....comel anak dia...ari senin ari tue mase open house kat umah mber aku tue pun...dia br gak dpt baby...baby boy gak..

Member aku nie satu opis ngan ktorg....husband dia pun satu opis jgak....so xdelah segan nk g melawatkan...memasing dh kenal mengenali....drg nie muda lgi...br je umur 21thn...dh kendong anak...klau akulah enjoy dulu kot...

Seronok gak bile tgk baby baru lahir nie kan...ialah seolah² kite menyambut org baru yg akan menjejakkan kaki di muke bumi Allah ini...harap² baby² ini akan menjadi generasi yg beriman dlm menempuh alam dunia ini....ayat x bleh blah tul...


Mohamad Irfan Daniel bin Amir Hamzah


Free Signature Generator

8 comments:

BULLET said...

best nyer ade bebi. nak jugak la...lalalalala

Zura said...

hehehe...kena lah plan dr skrg...

hudadida said...

halah2..tomeynye die..
meh nk cubit pp tuh..hehe

Zura said...

jgn kang mak dia babab kang

zh-ena said...

tembamnya..cute la

Zura said...

mmg cute...

iman said...

hahaha ayt mcm ayt akujer....enjoy dulu,tp kalau ade bf dan mampuu xper ra....dr tmbh dosa...bby dia mmg cutekn...

iman said...

hahaha ayt mcm ayt akujer....enjoy dulu,tp kalau ade bf dan mampuu xper ra....dr tmbh dosa...bby dia mmg cutekn...