Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, September 7, 2009

Game Ini Bikin Pecah Kepala

Assalamualaikum...

Krg pnah main x bende alah nie...dr pnjang boleh jd bentuk kiub....mmg pecah kepala nk buat mase mule² tue...tp dah lama² okey je...senang nk buat...tp jgn main tipu plak...g ceraikan bende tue...




Sebelum

Selepas



Free Signature Generator


8 comments:

iman said...

ko free ker ra?hahaah tp game mcm nie sbnrnyer mengujji minda...+ kesabaran

Zura said...

mmg pun...hampir giler d buatnye

~ain said...

ee.. benda macam ni selagi tak selesai selagi tu laaa tak puas hati, kan..

Zura said...

mmg pun ain...mahunye xmakan xminum dok ngadap bende nie...

zh-ena said...

tak pernah tgk pun..aku mmg tak suak games yg menguji minda nie mau pecah kepala

Zura said...

hehe...itulah yg terbest sekali...adventure

chugie said...

anak kakak angkat aku leh settlekan game ni dalam 5 minit je..

aku pun tension gak ni , sebab x leh lg settle kan..

Zura said...

dlm umah aku org first dpt selesaikan tp sekali je aku dpt buat...hahahahha...tp skrg aku dh leh settlekan bende tue...dan skrg nie game tue dh pecah mak aku buat...di hayung2 nye...ha ambik ko putus tali dia...