Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, September 14, 2009

Dapat Lagi Aku Barang

Assalamualaikum...

Aku bile xde keje melepak cm nie pun xbagus gak sbnarnye...otak aku jd tepu...gelak aku bile bos aku suruh aku chase payment tp ayat dia "kalau u ade masa" ...hahahha...dia xth ke aku mmg free ari nie....

Tapi bile free nie jgn tunjuk sgt...cube buat² bz.....nie aku tgh buat² bz lah nie...aku buat entry baru nie...lg rezeki ramadhan....hamper dr supplier....ktorg agih²kan mengikut citarasa msg²....sungguh bertuah bile tiba raya....sure ade je rezeki....






Fresh butter cookies


Kacang shandong




Free Signature Generator


4 comments:

zh-ena said...

wah rezeki lg..aku pun pg td keluar beli hamper nak bg kat supplier

Zura said...

erm..alhamdulillah...:D

iman said...

heheeheh..untungkan kalau keje ngan supplier, thn nie ktorg mcm x bnyk hamper jer...

Zura said...

bolehlah...aku nie kena tempias2 je...bknnye direct sgt ngan supplier...