Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, September 4, 2009

Bazar Ramadhan

Assalamualaikum....

Semalam buat pertama kalinye aku g bazar ramadhan tuk thn nie....selalunye balik umah tunggu siap je...dasar tul aku nie.....aku g bazar dkat area opis aku je...saje je nk try murtabak n sate yg mber aku dok cite sedap...

Nie kirenye pintu utama lah

Popia goreng...xbeli pun...mber aku yg beli...



Murtabak yg mber aku cite tue...erm...bg aku yg xdelah gemar sgt murtabak nie rasenye okeylah...tebal dan rase cm muak sikitlah...aku suke yg nipis n garing...aku beli 2 ayam n 2 daging..RM2.20/pc


Air lai chee kang...ingat nk beli tp xnklah ikutkan nafsu...chewaahhhh...RM2.20/pc


Sate nie kecik²...kuah dia mmg sedap...hirup kuah pun xpe...aku beli 15 ayam & 16 daging...RM0.40/cucuk tuk ayam n RM0.50 tuk daging...mber aku ckp org nie gune daging batang pinang...




Free Signature Generator


6 comments:

chugie said...

ra, popia goreng n popia basah my MIL sedap ra.. tak tipu punye! family aku n member opis aku pun suke.. nk try??? g bazaar sek 17 ngn TTDI.

Zura said...

ye ke..ntah bilelah zie nk kuterjah itu bazar...:D

iman said...

zie per kate ko tapaukan dan antar ker kitorang nie...hehehe dpt gak ktorg rase...;p

Zura said...

erm...ko nie mah...xbaik tau tp aku setuju ngan cadangan ko tue...hahaha

zh-ena said...

hehehehe aku pun tak pernah rasa pun lg..bdk opis aku yg ckp sedap..aku cuma sampaikan kat ko jea yg murtabak kat situ sedap

Zura said...

ceh...hampeh ko...tp bg aku xde lah sedap mana pun...