Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, June 8, 2010

Berhemah Ketika Parking

Assalamualaikum....




Korang bengang tak tgh korang sedap² parking kete ikut kotak pastue tetiba ade kete block parking belakang kete korang tapi tiada orang menunggu then mengambil masa yang lama...sedangkan kite dah nk kuar dr parking nie......

Mase aku nk beli makanan semalam....aku parkinglah kete cm biase...parking aku bhgn tepi dan ada lorong menuju ke bhgn belakang bangunan tue...aku parkinglah sbb nak panggil mber aku...sbb ktorg beli makan berlainan kedai..

Kawasan tempat beli makanan satu nie mmg crowded ngan org nak makan lunch...so sesaklah sikit lorong nye...jd ade kete parking double...dah lepas tue aku nak kuar dr parking....tp kete aku dh kena block....

Tunggu punye tunggu owner kete tak sampai²...dok lah tunggu dlm 15 minit...aku ingat aku je kena menunggu rupenye ade lagi dua kete pun tgh menunggu...so aku pun try adjust kete aku sbb kete aku kecik je...lagi pun parking aku bhgn tepi sekali so cm senang sikitlah....

Adjust adjust adjust akhirnye dapatlah ktorg kuar....tp berpeluh jgaklah nk adjustnye....dapat tak korang imagine kan...tak dapat imagine tok sah sesakkan otak...anggap je aku tgh merapu...hehehhe...



Free Signature Generator

6 comments:

cheqna said...

salam n moning

hehehehehe..nasib kete kecik.kalu bawak ford ranger ke..hilux ke..maunya berpeluh...
betul..cheqna kalu nak parking mesti fikir...kalu paking macam ni susahkan orang lain ke tak...

khalidahmacambaguss~O_o said...

sakit jugak hati kalu benda ni berlaku....x pe, saye paham...saye duk umah flat lagiiiii laaaa.....

jemput2 singgah blog saye laks..;)

Zura said...

wsalam n morning...

betul sbb tue sy begitu alert bab parking supaya xnyusahkan org lain...

Zura said...

wah...umah flat lg lah seksa...

azie said...

kalau jadi camtu, mesti geram giler.. lebih2 lagi bila kita tunggu lama, kemudian orang punya kereta selamba je blah, senyum pun tak, apatah lagi nk mintak maaf...

Zura said...

haaa..tue mmg hot...rase nk calarkan je kete dia