Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, June 21, 2010

Sakit Gigi

Assalamualaikum...




Aiyoyooooooo...gigi aku sakit lagi...gusi bengkak lagi...malam susah nak tido....uwaaaaaaaaaaaa...berdenyut sakan dia menari dalam tue...kumur² air garam pun still sama je aku rase....honestly aku tak pnah check gigi sbb takut doktor gigi...

>>>Aku tgh mancari layout baru tp belum ade mood lagi nk mencari atau aku buat contest nak...hehehehe...sapa sudi join...???


Free Signature Generator

5 comments:

ardinihumaira said...

sakit gg la paling seksa.. nak tdo pun tak boleh kan. huhu

saya_arief said...

semoga lekas sembuh..
kontest ape kah..??
hoho..
menang keter kah..?

Zura said...

betul dini...buatlah mcm mana pun susah nk tido..

Zura said...

ingat nk buat contest pilihan layout...tp xdelah smpai boleh menang kete...hehehe

onniey84 said...

sakit gigi??saborjeklah..mmg perit..
pantang ice tau zura..sib baik sekrang musim hjan .