Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, June 1, 2010

Tag Dari Liss - Pretty Zaza

Assalamualaikum....

Nak jawab tag dr Pretty Zaza...dia dh remind suruh buat...hehehe...

1. Apa yang akan anda buat bila dapat tahu member anda tikam belakang anda?
Erm...terus putus kawan kot...atau pun senyap² jauhkan diri dr dia...

2. 6 orang di hati anda.
Diri sendiri of coz lah, mak n abah, adik beradik, anak buah kusayang, sedara mara, kengkawan..

3. Anda rasa anda comel?
Comel...comel kot sbb aku tak besar gedabak....hahahaha...ntah...tak pnah orang tegur aku comel pun...

4. Single or taken?
Single yang complicated...selirat otak aku nie...

5. Blog yang anda suka….
Blog yang bile aku baca mesti ketawa....lawaklah tue...

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Of coz sbb aku cukup pantang bilik aku selerak...biarlah aku penat cm ne pun aku tetap akan kemaskan...

7. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu Jiwa Lagu Cinta - Mawi ngan M.Nasir

8. Last text message..
Kat kakak aku...yang berbunyi "masalahnye keto mano nie"...haaah..itulah last text msg aku...ade slange org nogori sikit..

9. Last phone call..
Malam tadi ngan sorang mber....

10. Hari terakhir anda menangis
Minggu lepeh sbb hati rase sayu....

11. Five-5- favourite colour
a-Purple of coz
b-Grey
c-Blue Turqoise
d-Green
e-Maroon

12. Orang terakhir YM?
Imah kenit pastue dia hilang ntah ke mana ntah...dia selalu cm tue...

13. Game paling anda suka?
Bowling...

14. Apa perasaan anda menjawab tag ini?
Heppy sbb rase best bile diri ini di tag...at least diri ini di ingati oleh org yg tag aku nie...

15. Anda rasa tag ini best?
Best bangat...sbb bleh curahkan emosi yg berbeza bile jwb tag nie

16. Tag lagi 10 orang.
a-Nojj
b-Asha
c-Wani
d-Elis
e-Huda
f-Hana
g-Haizan
h-Eiqa sweetluv
i-Cik Izah (nyaris lupe beb)
g-Dan kamu..kamu..kamu..kamu..kamu yang bace masuk blog merrygoround nie...


Free Signature Generator

2 comments:

NahDaTuLIzaH said...

wah..sudah ade homework...
kene settle gak nih...
thanks sebab tak cicirkan aku...huhuhu

Zura said...

hehee...nyaris tercicir...buat jgn xbuat...