Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, June 18, 2010

Background Baru

Assalamualaikum...

Aku baru je tukar layout blog aku nie...okey tak layout nie...senang tak korang nak bace entry...



Free Signature Generator

12 comments:

AngahSayang2314 said...

zura susah la keliru tueeeee

chugie said...

ra.. ikhlas aku kate kan, boleh tak ko cari background yang senang nk tengok tulisan??

aku yg rabun ni rs sakit pala tengok background transparent cam ni ra..

sekian, komen ikhlas dr aku.

jangan mara aaaa!

Zura said...

hahaha...keliru erk angah...xpe nti tukar erk..saje je testing

Zura said...

waahhh..zie aku suke teguran ikhlas ko tue...aku xmarah...saje je nk testing...okey nti aku tukar,..

i have no idea nk letak bground ape dah..

♥CIK SHA♥ said...

a'a la zura..pening mata..nnt tukar eh..kalau boleh cari yg bg die kosong je kat tgh2 yg tang ade entri tu....yg kat tepi2 je ade corak takpe..^_^

princeduyong said...

ermm...pasni tuka lagi tau... :) cub lagi sampai puas hati

Zura said...

nak buat cm tue cik sha tp masih tgh mencari2...xpe akan d usahakan...

Zura said...

of coz prince duyong...smpai pueh ati...

maszmadi said...

erm, susah nak bc n3, tp tang bunge sekuntum dlm vase tu come.. hikhikhik

Zura said...

ooo..ye ke...xpe akan di tukar...erm...

ardinihumaira said...

benda paling rumit adalah tukar background/layout baru kan.. huhu.. letih nak pilih. kalo dni, berhari2 pk adoyai

Zura said...

yup...sbb tue smpai skrg akak xtukar lagi...pdhal org dh dok complaint layout tue mengganggu nk bace..