Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, June 2, 2010

4 Award Untuk Aku Dari Zie

Assalamualaikum....

Dengan berbesar hati aku terima ini award dari Zie....byk wooo sekali dapek...bayangkan lah jd artis dapat award 3 4 bijik dalam satu anugerah...perghhh...meletop....mcm² anugerah mber baik aku nie bagi...tq sbb tak lupekan blog aku....



Wow...hanya ko je yg th aku friendly ke tak zie...


Bertuah diri ini di gelar sang kreatif...

Menarik tertarik blog aku da bomb ke...???
Tq sbb suke blog aku...dan award ini amat bermakna...

Free Signature Generator

2 comments:

maszmadi said...

uih!! byknyer award.. da leh dpt artis paling fofuler nie.. hehe

Zura said...

hehe...sikit hari lg impian tercapailah tue...