Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, June 19, 2010

Tag Dari Noj

Assalamualaikum...

Okey nak jawab tag dari Noj...dah bape minggu terperap dalam draft tak berpublish² sbb jawapan tak lengkap lagi...

1. Ini gambar luar dan dalam purse aku...





Sejak dah tua nie aku suke purse yang panjang cm nie tapi still boleh masuk poket belakang seluar....sbb aku klau berjalan prefer pakai seluar jeans...

2. Biodata purse aku....asal nye dia The Fully Shop kat sungai buloh...mule jd milik aku dalam tahun nie jgak...penah aku buat teka harga tuk purse aku nie tapi sayang nye tiada sorang pun yg dapat jawab ngan betul...lagi ape erk...ade button keselamatan...compact yang sesuai ngan aku....compact berzip untuk duit syiling...tapi zip nye kedalam n sukar tuk aku zip zap zip tue....so aku beli keychain tuk mudahkan aku zip zap.....warna cekelet menarik minat aku...


3. Aku ambik sekali rap lah gambarnye...haahh nie lah yang ade dlam purse aku...kad minyak esso, petronas, lesen mandu, i.c (tiada dlm gmbar), kad medical, kad ahli dan kad ATM


4. Ini yang buat aku perap lama tag nie...hahaha...bkn sbb nk cari gambar cun tapi sbb aku tak suke sgt bergambar...tapi sbb nk jwb tag nie kan aku ambik jugak gambarnye...hehehe...

5. Okey aku nak tag sape erk...aku nak tag orang baru n tak penah kena tag dari aku...maksudnye followers aku yg baru...
  • Angah sayang
  • Maszmadi
  • Prince duyong
  • Oya
  • Amieysandra

Free Signature Generator

6 comments:

saya_arief said...

ramai giler kad dye.hoho..

Zura said...

mana xramai...kad xboleh gune pun dok simpan dlm tue jgak...

AngahSayang2314 said...

alamak zura kena gak ke taq ingatkan tak kena heheheh ok nanti angah buat yer

ardinihumaira said...

whoaaa comelnyaaaa kad2 tu disusun.. peeewit!

Zura said...

okey angah...wajib buat

Zura said...

org xde keje dini...dok nyusunlah kad tue...