Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 25, 2009

Aku Dalam Perhatian Bos

Assalamualaikum....

HAHAHAHHAHHAHAHAHA....nk gelak dulu....smlm aku apply cuti...sbb kaki aku sakit bangat n agak susah nk bergerak...tp bersihkan kete orait lg....rimaslah kete tue dh sebulan xberbasuh...sakit² pun aku gagah kan jua tuk bersih....

Td smpai je opis mber aku cite bos aku tnye aku smlm..."zura mana".... :D ....aku sengih jelah pdhal dlm hati takut beb...ialah dia kan bos...bleh buat ape je dia pk...kang d buangnye aku...naya je aku xde keje...

Pastue tgh² buat keje phone aku berbunyi...org tua nie nk surat MC aku...sengih² aku g ngadap Yang Mulia.....sampai je teruslah aku bersuara...

"saya x ambik mc...saya apply cuti"
"mana surat cuti"
"nti sy ambik"

Pergilah aku ke tempat aku tuk ambik borang cuti...nasib baik dh isi sbb mber aku dh sound aku suh isi....pastue berangkatlah ke tmpat Yang Mulia tuk serahkan borang cuti...hehehe...saje je lah buat jln terjengket²....peaceeeeeeee...nk tunjuklah kaki tue mmg sakitkan....
>>Heeeiiii mcm²...xpnah² mtak direct borang cuti dr aku...



Free Signature Generator

6 comments:

iman said...

ERK KO KENE JAGA TINGKAH LAKU NIE RA...KO DLM SITUASI BAHAYA NIE...TP BOS KO TUE SUKA KAT KO KER????HAHAHAHAHA

Zura said...

kurang asam ko mah....aku thlah aku still available...

zh-ena said...

dasyat smp dlm pemerhatian..pas nie nak buat jahat dh tak blh lah lg

Zura said...

hehhe..mmg pun...bosan je...:(

~ain said...

huh.. suspen je zura ni.. apesal dia nak perhatikan zura..

Zura said...

xpuas hatilah tue ain...agaknye sbb xdtg majlis tahlil kot