Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, August 5, 2009

Aku Pada Hari Ini

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...kesihatan aku bertambah baik...selesema aku dh makin baik...cumenye xleh dok dlm kawasan sejuk...nti hidungku sempit...tp xdelah cm minggu lepas...langsung rase xbernyawa je masa nk buat keje...



Lagi satu perkara yg buat aku gembira bile mana....RM nuffnang aku pun turut bertambah ke RM yg okeylah pd aku sbg blogger yg masih hijau lagi nie....so far dh 5 kali kenaikan RM tuk nuffnag aku...semangat nie...


Dan yg agak slow sikit bile aku masih lapar lagi walaupun dh pekena nasi lemak pepagi td....pas tue mber aku pelawa donut...dh mkn sebijik...nie lapa lg...ya Allah...perut ape lah aku nie...tp pape pun aku belum lagi kehilangan nikmat makan...


Free Signature Generator

6 comments:

ymn said...

belanja lah makan ngan RM nuffnag tu

Zura said...

:D

Precious said...

Weii ... share ler tip Nuffnang. Haku punye gerak cam siput jer....

Zura said...

precious - salam...sy nie br lg dlm dunia blogging nie...nk share something psl nuffnang xretilah...sbb blog sy xlah menarik mana pun...tp mungkin tips nie membantu sikit kot...kena nmpak kan blog kite tue menarik tuk d view org...maknanye nye dr segi cite, gaya bahasa....selain tu jgn plak kite nie kedekut nk klik kat iklan blog lain...buat baik d balas baik....hehehe...mcm cikgu plak..sy nye nuffnang pun mcm siput gak geraknye...

zh-ena said...

selagi blh mkn, mkn ajer la ra..
bdn ko pun kurus ajer, mkn byk pun confirm tak naik punya la

Zura said...

ena-:D