Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 4, 2009

Friendship Award 2009

Assalamualaikum....






First at all nk wish thanks so much kat imah sbb sudi bg aku award yg gilang gemilang nie....mcm dpt anugerah Bintang Paling Popular plak...hehhehehe...berangan kejap..

Org yg bagi award nie:
  • Org yg bg aku award nie adalah anak kepada kawan rapat aku yg aku kenal masa tingkatan 2...iman namanye...tp sbnarnye tulisan tue ibu dia yg tulis...whateverlah...iman nie budak lg....br berumur setahun lebih...mata dia kuyu je...cm nk tido tp dia aktif...muke dia comel...rambut dia halus n lurus...
10 fakta & hobi aku
  1. Ppuan
  2. Anak jati Selangor
  3. Warganegara Malaysia
  4. Agama Islam
  5. Suka main bowling
  6. Kdg² suke melukis
  7. Pendiam
  8. Suka warna purple
  9. Anti hipokrit
  10. Aku sayang org yg menyanyagi aku..
Penerima award seterusnye...
  • Kalau aku xnk bg sape² boleh x mah...sbb ko dh bg aku award nie so aku nk simpan dgn baik dlm blog aku nie...lantaklah nk ckp kedekut ke ape ke... :D

Free Signature Generator

4 comments:

Snowwhite Zone said...

amboi diaaa.. kedekut ekk.. meh sini nak kn babab ni...

Zura said...

anis-xleh...nie mber bg nie...kena simpan bebaik...hehehe...tp klau anis nk ambiklah...hehehe..

ymn said...

nak gak ..

Zura said...

ambiklah...