Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 10, 2009

Aku Bakal Di Denda

Assalamualaikum...

Lawak tullah bos aku nie...dia skrg tgh cari denda tuk ktorg yg xdtg Majlis Tahlil ari sabtu baru nie....ramai gak staff ppuan yg xdtg termasuklah aku...peaceee...oleh kerana ramai xdtg dia rase geram yg amat...

Ceh...aku ingat sikit je xdtg...so yg lain leh lah cover...rupenye ramai....adalah dlm 10 org...bayangkan lah...cm ne nk cover kekurangan staff yg dtg...sepanjang Jasa buat majlis atau function inilah first time aku xdtg...

Oleh kerana itu aku pun jd lah budak jahat tuk sehari....aku xdtg ade sbb tau...bkn main sesuke hati je...selain perasaan MALAS menguasai diri....Jasa buat majlis tahlil sbb sorang staff Indon Jasa kan br je meninggal dunia...

Lg pun dh lama sgt Jasa x buat majlis tahlil nie lepas thn 2007 klau xsalah akula....mase tue pun ade sorang staff Jasa baru aje meninggal dunia...despach ktorg....erm..mcm budak sekolah plak nk kena denda...

Denda pun dendalah...benda dh lepas...tp terkejut beruk org tua tue dpt th aku xdtg....ialah dia ingat aku budak baik ke...sekali ko aku buat jahat...ambik ko...nasib baik xkena heart attack...hahahaha....selalu dtg tibe tahlil xdtg...mau x kejang org tua tue...


Free Signature Generator

5 comments:

pauhputik said...

jap agi kena rotan

x pon jemur tengah panas

hahahha padan muke kena denda :p

zh-ena said...

heheheheh mcm maner la ko blh terjebak jd bdk jahat nie :D

Zura said...

pauh putik-xbaik tau suke bile org kena denda...

ena-br nk belajar jd jahat na ooiii

~ain said...

buat baik berpada-pada.. buat jahat jangan sekali.. dua tiga kali tak pe.. heheh

Zura said...

betul tue...sbb tue br nk buat dh kena denda...