Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 17, 2009

Pro & Con

Assalamualaikum...

Kepayahan sungguhlah sejak line aku kena bar nie...hidup rase xlengkap je....ade kebaikan dan ade keburukan nye line aku nie kena bar....

Kebaikan :
  • Xdelah sesuke hati nk gayut atau bg msg....
  • Klau jenis yg suke pinjam kdit nie senang je nk jwb "kdit xde"
  • Klau org yg kite xsuke bg msg, xde kdit boleh d jdikan satu alasan.....hehehe..
  • Ada can lah nk suruh org call kite... :D
  • Boleh berjimat sikit...

Keburukan :

  • Payah klau ade hal kecemasan...
  • Nk gayut atau reply msg susahlah...
  • Kita akan sesuke ati menggunakan line kite...sbb no due date untill over limit...
  • Terpaksa buat muke tebal pinjam kdit org....

Free Signature Generator

6 comments:

Snowwhite Zone said...

kalu anis, line kn bar rs mcm pyh je nk call or msg org.. huhu sunyi la tanpa line.. hehehhe

Zura said...

betul tue anis..hidup serba x lengkap..:D

iman said...

hahaha..time line kene bar lah, manyak menda urgent...kalau xde, menda x urgent jer y dtg....hahaha nasib kiter lah ra...

Zura said...

hehehe...terima aje lah...

zh-ena said...

biasa la bila tak blh call..time tu la kita nak buat mcm2

sunyi hidup tanpa hp

Zura said...

mmg pun...mase ade xkesah pun..