Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 11, 2009

Lunch With Ena

Assalamualaikum....

Tetibe dlm kul 11.01 a.m hset aku menyanyikan lagu Ku Merindu...itu tandanye msg masuk...


Ena ~ Salam.zura jom lunch sama.kita makan kat otwc.nak x?
Zura ~ Okey nk gak try
Ena ~ Ok nnti aku amik ko.
Zura ~ Ok


Sharp kul 1.00 aku dh menunggu kat depan opis aku....ena lmbat smpai sbb jam dia lmbat....aku call takut dia lupekan...eeeee...xnyabar tul aku nie....




Rehat td aku rehat tuuuu kat atas tue nama tmpatnye....ena ajak aku rehat sama sbb bos dia xde...so dia bleh kuar rehat...sungguh aku br first time mkn kat sini..selalunye lalu je...sbb kat tmpat cm nie susah nk cari nasi berlauk....hehehehe...


Tue logo halal klau sesapa cm ragu² lah...n bebape amaran tuk yakinkan pelanggan islam dtg ke sini....


Ktorg order bende yg sama iaitu Asam Laksa...perghhh...meleleh kuahnye...mmg marveloussseeehhhh...xrugilah mkn...


Ini kicap tuk cmpurkan sekali dlm tue....



Tisu pun aku snap gmbar nye sekali...


Eh mana gmbar air ktorg....xkan xminum air nye kot...x ter cekik ke....hehehe....ade snap air tp td masa nk trensfer gmbar...blm abis transfer aku dh cabut card reader aku....nk masukkan balik aku malas...

>>So next entrylah aku masukkan sbb aku ade gmbar nk cilok dr ena nie...

Free Signature Generator

6 comments:

chugie said...

ra.. ko pun dh g OTWC?? waaaaaaaaaa.. aku nk g gak lah.. teringin nak makan roti die yang cekelat tu huhuh

Zura said...

joooommmmm.....hehehe....ena ckp roti tue sedap...

Snowwhite Zone said...

anis suka mkn asam laksa kat OTWC.
eh, tliur pulak!..

iman said...

ra...dah berubah....;p, nk usik lelebih nnt merajuk g...hahahahaah

Zura said...

anis - sedap kan...

Zura said...

mcmlah aku merajuk berthun2...sudah lah krg...