Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, August 19, 2009

Tak Puas Hatilah Tue...

Assalamualaikum...

Pagi td mber aku intercom aku...dia bgth ape yg jd smlm...hehehe...masa nk balik bos ktorg pnggil ktorg tp malas nk layan kan so aku pun pecut lah...ialah nk balik...dok sebuk je nk tahan² org nk balik...patutlah pndang xpuas hati je td..

Pagi td Kak Eda kena panggil ngan dia...pastue dh kuar dr bilik dia Kak Eda citelah kat aku...rupe²nye dia panggil aku sbb xkasi aku balik awal...pe hal nk larang org nk balik plak..lg pun dh pkul 515...bkn nye aku balik awal pun...

Dia membebel lah kat Kak Eda suruh ckp kat aku...jgn balik awal klau keje xsiap...eleeehhhh...ingat aku nk ngadap Jasa 24 jam...dia suruh lah keje smpai malam...ingat org lain xde komitmen lain ke asyik nk keje je...

Lagi pun aku akan pastikan keje urgent settle on time...sbnarnye dia xpuas hati sbb xdpt nk denda ktorg xdtg majlis tahlil ari tue.....cari plak kesalahan lain...cara aku keje...bile sharp time nk balik aku balik...tp make sure keje urgent aku dh settle kan...

>>Hihihihi....tgh mood nk kutuk, dia datang plak...peaceeee....sory ye bos...raya nti saya mintak maap ye...:)



Free Signature Generator

6 comments:

Snowwhite Zone said...

biasak le tu zura, kekdg bos x nampak pe yg kita buat... dia ingat kt blik awai, keje kt x siap.. silap byk ler...

hehehe ter'emo' laks aku...

Zura said...

btul tue...drg nie ingat nk kite ngadap keje je...cm xde bende lain nk ngadap

zh-ena said...

la tak abis lg ker bos korang marah sbb tak dtg majlis tahlil tu

Zura said...

biaselah tue...

iman said...

ra..len kali ko ckp ngan bos ko, kalau siapkan awal², esok sy dtg mkn gaji buta laks...;p

Zura said...

aku th ko cukup memahami sbb ko same je ngan aku...bile xde keje melepak aje...hehehe