Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 3, 2009

Weekend at Melaka - Last Part

Assalamualaikum...


Ini on the way nak balik umah...masa nie dlm awal kul 8...sesak giler tue...cuti 2 hari kan so...ramai yg ambik kesempatan balik kg...agaknye klau time raya lg lah sesak kan...aku xpnah rasa jam time balik raya sbb kg aku dekat aje...Kubu Gajah....






Ribuan kete..jam





Adik aku yg bongsu...Wiyah



Bapak aku yg macho ngan cucu lelakinye..Muqri....singgah makan kat Perhentian Dengkil...punyelah ramai manusia....


Sampai umah kul 1015...cm tue...balik² je aku terus iron baju keje...ambik bantal n selimut terus tido...x dulik aku ape jd kat umah aku pas ktorg balik sbb mata ngantuk....


Free Signature Generator

4 comments:

ymn said...

org melaka ...

Zura said...

xlah...

iman said...

erm....biasalah ra, kalau hujnug minggu mmg highway utara selatan jam, lelaik kat senawang, dh 3 lanepun jam laik..pelikkan.....kalau ko nk rase lek kg jam² ko cr lah org utara @ selatan...org pantai timur x rase sgt...

Zura said...

erm...mah ko carikan tuk aku...