Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, August 20, 2009

OTWC With Us

Assalamualaikum...

Td aku rehat ngan ena lagi...aku nk rase nasi lemak kat OTWC....mmg sedap tp byklah...xlarat perut ktorg nk abiskan...kali nie serba serbinye ktorg lambat...hehehe...memule ena nk jmput aku last minute dia suruh aku ambik dia plak....

Td masuk opis pun mcm pink panther...takut bos nmpak aku masuk lmbat...naya je..dh lah dia xpuas hati ngan aku...aku plak buat hal...u get lusssss...berambus...



Sementara tunggu ena aku snap gmbar depan opis dia...



Nasi lemak sebelum....


Nasi lemak selepas....



Apa yg lepas, ape yg belum... :D



Lime juice aku & honey lime juice ena



Tgh kusyuk nk adjust camera hset....siap pkai mask lagi makcik nie...





Free Signature Generator


4 comments:

ymn said...

slmt berposa

zh-ena said...

utk keselamatan diri tu..baik ko pki gak ra "p

Zura said...

selamat berpuasa jgak

Zura said...

hehehe...