Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 3, 2009

Ya Nur Ya Kasih

Assalamualaikum...

"Ya Nur Ya Kasih"

Tak sabar rasenye nk tgk kesudahan cite Nur Kasih...semakin hari aku semakin teruja nk tgk ending cite nie....ari jumaat lepas cite nie berkesudahan ngan Adam bgth yg dia dh boleh terima Nur seikhlas hatinye....

Tapi aku adalah sikit rase bengang ngan sikap adik Nur tue Sara...dengki memanjang ngan kakak dia...pd akulah kan elok klau kite gembira ngan kebahagian org lain nk plak org tue adik beradik kite sndiri...

Tapi itulah realiti yg terjadi pd manusia...mmg ade sikap cm tue...tp heran lah kan...aku suke plak ngan watak Aidil...nmpak cool je bile dia nk tolong selesaikan masalah adik dia....dia pun xcepat melenting bile kena kata ngan Kat...

Itulah org ckp setiap yg berlaku ade hikmah nye...cume manusia nie je kekadang xpk kan ape hikmah d sebalik yg berlaku....menyalahkan takdir lg ade lah...cm xde pegangan je....pape pun aku akan tunggu the next episode Nur Kasih...



Free Signature Generator

4 comments:

ymn said...

yups .. me to suka tgk citer nur kasih..
tp sya suka tgk katrina @ cats .. sbb dia.. hahahaha

Zura said...

sbb dia ape..??erm..nur lah best sbb watak dia lembut n tabah...

pauhputik said...

cite pe nie???


<---- jarang tengok tb.... hahah

Zura said...

pauh putik - klau nk th cite ape...setiap ari jumaat pkul 9.00 mlm...tgklah...best cite nye...suke bangat...