Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 10, 2009

Wayang Lagi

Assalamualaikum....




Beginilah keadaan sesak n ramainye manusia nk beli tiket wayang kat Cineleisure, Mutiara Damansara...



Lepas beli tiket..ktorg g makan dulu sbb cite start kul 3.30...mase tue baru pkul 2.30...so ade one hour mase terbuang...oleh kerna perutku lapar lepas balik keje ktorg g lah makan kat Garden Cafe....


Antara menu yg mencabar nafsu makan ktorg...



Betapa byknye menu...


Cop halal...


Sudu n garfu smpai dulu


Ice lemon tea...sibuk je tangan mber aku tue...


Sup...boleh tahanlah rasenye...

Nasi goreng ape ntah...namanye panjang...x ingat...aku masak lg sedap kot...tp sbb lapa nasi kan..bedal jelah


Lepas mkan ktorg jenjalan kat area luar cineleisure nie...cuci mata sat....


Cite nie lah aku tgk...arahan Kabir Bakhtiar


First time aku tgk wayang dua kali seminggu...hehehe...ari tue br je tgk cite G.I Joe - Rise of The Cobra...ari sabtu br nie aku tgk cite Setem plak...oleh kerana aku ade terbaca satu blog komen psl cite nie kan...nmpak menarik...

Cite lakonan Afdlin Shauki mmg x menghampakan.....lawak dia pun bkn lawak spaktik (betul ke spelling)...mmg pecah gelak lah tgk cite nie....kali nie Afdlin bergandingan ngan Rashidi Ishak plak...pelakon pun bkn pelakon yg sama seperti sblm nie...

Klau dulu mesti ade kawan baik dia...Hans Issac, Awie n A.C Mizal...tp kali nie sume gandingan pelakon lain...Vanida Imran, Diana Danielle, Q Haidar, Corrie, Aziz Satar, Harun Salim Bachik, Ravi...walaupun bergandingan ngan pelakon lain...watak memasing tetap hidup...

Rase nk tgk plak cite Papadom...coming soon on October this year...bolot anugerah plg byk mase FFM kat Sabah...



Free Signature Generator


4 comments:

zh-ena said...

aku tgk making utk filem setem nie..mmg best..mcm nak tgk tapi...ko jaga umairah blh :D

Zura said...

ko bg je lah terus umairah kat aku...hehehe...

~ain said...

lawak spastik.. bukan lawak spaktik.. hehehe.. ain lama dah tak tengok wayang.. last sekali masuk panggung masa tengok cicakman yang pertama tu... bertahun dah!

Zura said...

uii...lamanye xtgk wayang...

spaktik ke..hehehe..tue yg tnye tue betul ke ejaan tue..hehehe