Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 14, 2009

Aku Kehilangan Followers

Assalamualaikum...

Pd krg ape penting nye bilangan followers blog krg....adakah it just to show your ranking blog atau sekadar angka manusia yg ikuti blog krg...aku th klau kite dh jd follower blog, kite bleh sign out tp aku xde plak belajar caranye...

Pada aku once aku follow blog tue aku akan terus follow...mmg niat aku nk follow n baca entry blog tue...xpnah plak terpk nk sign out...tp blog aku dh jd kali ke-3...aku kehilangan followers aku...nape erk..akan ada satu masa hilang tetibe ke...

Aku kebingungan....tolong jawab wahai kengkawan...aku xdelah menaruh syak yg drg akan sign out tp ade problem lain ke....???Pelikkkkkk......



Free Signature Generator

16 comments:

BULLET said...

dorang stop follow tu. mende tu leh buat la. follower leh sesuke hati dorang je nak stop follow...xpe2. tu sume cabaran tu

Zura said...

ooo..ye ke...xkesah pun sbnarnye...hak memasinglah kan...jnji rockkkkk... :)

NahDaTuLIzaH said...

Aiyak!....
Kalau ko prasan name Siti Norshimah Md Yasan tu name kakak aku...ari tu die gune laptop aku nak menjelajah blog org lain...musti die lupe nak signout..aku pon main blasah je...hehe...
tapi takpe..nnt akan ku ejas...thanks sebab remind aku...

zh-ena said...

tu la ikut pd tujuan asal kita nak buka blog dulu utk aper

lemonade said...

hye kak, sori dh lm x jenguk sini. hmm.. rasa mcm penah belaku jugak pd sy tp x igt sgt. hihi kisahnye...mmg blh sign out.. bru tau ni.

Zura said...

haaha...xkesahlah izah...cume pelik sbb tetibe je berkurangan...hehehe...kakak ko pun ade blog jgak erk..

Zura said...

erm..tul tue...tp followrs nie xde hal pun..

Zura said...

alaaa...xkesahlah elis...elis bz kot...xpe nie jd info pd elis..hehehe...klau followers kite beratus2 mungkin xperasan sgt kot klau hilang tetiba...

::alwaniamalini:: said...

oh boleh hilang tetiba camtu ke huhuh..xpelah, yang penting wani sentiasa singgah blog zura ;D

Zura said...

hehhe...xthlah wani...seth nye klau kite sign out iyelah hilang...

tq wani jd pencinta yg setia...hehehe...

norhaizan said...

xpe kak zura..sabar kay..nanti lelama mesti bertambah balik..setiap manusia ni macam2 jenis ada..hihi

Zura said...

hehehe...xkesah sgt haizan...mungkin ade sbb drg buat cm tue kan...tp peliklah tetibe je hilang...:)

chugie said...

bleh ek ilang2 camtu? asal aku x tau ni? waaaaaaa:(( but so far, my follower still on the dot!

Zura said...

bagus gak aku buat entry nie erk..aku ingat aku je xth rupenye ade lg blogger yg xth...xpe...kite bleh share info

sbnarnye bkn hilang cm tue je...tp mungkin org tue sign out...atau ko bace komen nahdatulizah kat atas tue...kdg2 tue tersalah sign in..

Redbloodsnow said...

tuh la kan zura. zie pun sama gak ngan zura. once i follow, forever akan tetap follow.

tp kte nk buat camne kan if ade ssetengah stop following :)

Zura said...

huhuhu...nangislah jawabnye...hak drg pun klau nk stop follow kite...xleh nk paksa2...