Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 4, 2009

Janji Manismu

Assalamualaikum...

Siapa lelaki yg suke bermulut manis mcm gula...??angkat tangan....hehehe...bermulut manis yg aku maksud kan bukanlah mulut tue d sapu ngan gula...tp suke bercakap bende² yg buat ppuan cair mair...sekali gus tangkap leleh...hehehe...

Kekdg tue aku heran ngan makhluk yg suke menabur jnji sana jnji sini pastu xtunaikan....ingat memain ke jnji tue...munafiklah kamu jdnye...pnah dgrkan siakap senohong gelama ikan duri bercakap bohong lama² mencuri...

Tapi klau mcm bab menabur jnji manis nie klau berbohong lama² dia nk curi ape erk...hehehe...curi hati kot...ayat lelaki mmg powerlah klau nk mengayat ppuan...kena plak ppuan yg hatinye lemah...

Sebab tue ade kajian mengatakana once lelaki say love itu bukan lah pertama kali dia ucapkan...sbb dia xbersungguh dlm memaksudkan nye...berbeza ngan org ppuan....once dia lafazkan itulah dlm hatinye....

Kenapa erk jd cm tue...sbb org lelaki nie boleh kawin smpai 4 so dia berhak memainkan peranan dia sbg lelaki berkuasa 4...sbb tue lelaki cukup susah nk setia kot...byk aku tgk walau mcm mana baik sekali pun bininye lelaki nie tetap nk pasang lebih...

Mcm dh lumrah memenuhi kuota plak....sunnah nabi...yg lain xnk plak ikut...ceh...ape pendapat krg....??jgn terasa erk wahai blogger lelaki...just 4 sharing....



Free Signature Generator

8 comments:

LanaBulu said...

eehh..kita mesti bercakap manis maa..
bukan semua lelaki lagu tu belaka..
biarlah manis diluar dan benar dihati..

GhOsToNe said...

huhuh...

sian kat kaum lelaki cam ak..

kne kutuk lagieyh...

adoyai!!!

nasib badan!!!

Zura said...

sy pun xckp sume...klau lelaki xckp manis cm ne nk romantik kan...hehehhe...

Zura said...

ghostone-t.q 4 ur comment...ooo...jdnye mmg ko nie lelaki bermulut manislah erk...ish ish ish... :)

Dak Wan said...

Byk makan gula2 kot dulu masa kecik2, tu yg jd camtu? hehehe.

~ain said...

hehe.. kalau cik abang ain gurau2 cakap dia memang nak kawin ramai, ain akan jawab, "kawin je laaaaa" ~sebenarnya kawin lebih dari satu bukan semudah seperti menyebutnya..

Zura said...

agaknye lah wan..sepatutnye d latih makan cilikan mase kecik...hahahha..

Zura said...

betul tue ain...org lelaki nie kkdg ckp nk kawin lebih tp drg pun xmmpu sbnarnye melainkan kalau dh gatal tahap cipan,pedulik ape drg mampu ke x kan... :)