Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, December 24, 2009

Kenapa Aku Masuk Lambat Ke Opis Semalam

Assalamualaikum.....

Okeylah smlm aku nk cite psl ape aku msuk lmbat ke opis pas rehat ngan Ena...sblm tue aku nk show off kat krg Big Apple Donut nie dulu....mmg seleralah tgk apetah lagi rasa....tp xpuas rasa sbb kena kongsi...

Alhamdulillah klau kite berkongsi makan tetap kenyang cumenye xpuas....xpe ade rezeki bleh beli lagi kan..don't be greedy...mule² tue nk bawak balik umah kakak aku je so kongsi 4 org...kakak aku, abg ipar ngan anak buah....

Pastue bile tgk famili aku...terus aku kuarkan then kongsi ramai² adelah dlm 9 org....potonglah 4...dptlah merasa sorang sikit...xkesahlah...jnji dpt makan ramai²...

Okeylah...nie citenye...smlm ktorg cari parking kat Skypark tue...nk ngelak bayar parking kan so ktorg u-turnlah...pastue ade satu parking tue tulis TCO...xthlah ktorg pe maknanye...nk parking pun cm takut²....

Pastue xjauh dr situ ade line merah n alat clamping...Ena nk parking kat situ...aku dh sound dia "jgn parking kat sini nti kete ko kena clamping"..."xpe..xde papelah" jawapan makcik nie...dia dh jawab cm tue aku diam jelah...

Dah g makan²...nk balik tuju ke kete...haaa ambik ko kete kena clamping....menjerit Ena...pastue tanye lah guard kat situ...jumpelah org yg handle clamping nie...sekali ko melayang RM100.00...ambik...bkn sikit² duit...

Sementara tunggu org tue nk buka alat tue...kasut aku pun putus....putus terus yg mmg xbleh di selamatkan...terkial²lah aku berjalan tuju ke Ena...agak dh dekat...leceh sgt nk kepit kasut ngan jari kaki...aku angkat kasut terus lari tuju ke kete Ena....

Nak elak RM1.00 nye parking terus bayar RM100.00 tuk bayar duit clamping...ktorg biaselah gelak sakan lah..nk tgk gmbar terjah blog Ena...ena, ena nasib kitelah na...kete ko kena clamping, aku ngan kasut putusnye...aduiiiyaaayyy...





Donut yg d limpahi kuaci ngan almond...


Kasut aku putus terus...puas hati sikit...langsung xbleh pakai...ini putus sikit²....dpt beli kasut baru...hihihihi...dh ade dah dlm budget 2010..



Kasut Ena bg aku pinjam...nasib baik makcik nie ada kasut spare dlm kete...klau x berkaki ayam aku naik opis



Free Signature Generator

8 comments:

zh-ena said...

dlm duka ada tawa..

LanaBulu said...

Kan dulu teman dah habaq pompuan kena simpan 1 pasang kasut extra dalam kete...
Okaylah nanti bila lhat kasut baru ..terlupa RM yg melayang tu..hee

Zura said...

nie sbb naik kete mber...dlm kete sendiri mmg dh ade kasut spare...

Zura said...

dlm tawa duit ko melayang RM100.00...hahaha

NahDaTuLIzaH said...

erm....pengajaran tu...

1. jangan lokek bayau duit parking..
2. jangan lupe bace signboard.

**pengajaran utk aku gek tuh...huhuhu**

Zura said...

hehehe...bkn xreti bace tp sikap degil tue yg susah nk bendung tue...manusia..

A N A K - A N A K K U said...

hahaahha...aku nk gelak berguling kat korang ber2, bkn sbb x simpati tp mcm ko ckplah...degil, mesti pernah buat dan terlepaskan...ingat kawan nasib kiter xselalunyer cerah....haahahh...pasat kasut ko tue, aku dpt bygkan ko berlari nk elak org nmpka...;p
xperlah ra...dpt kasut baru....

Zura said...

jom kite gelakkan ena...hahahhha...